За къщата

Къща за гости "Кулата"с. Загражден, Родопите

Комплексът разполага с шест спални, всяка със свой собствен уникален стил, санитарни възли, климатици, телевизори и DVD. Едната от баните е оборудвана и с хидромасажна вана. Предстои доизграждането на сауната и параклиса, както и две беседки, разкриващи невероятна гледка към планината. 

Къща за гости Кулата

Мeханите

Комплекс "Кулата" разполага с две къщи, всяка от които с изградена локална парна инсталация и самостоятелна механа с камини, оборудвана с кухненски прибори изцяло-за готвене, и хранене, готварски печки, хладилници, като голямата механа разполага със собствен санитарен възел (баня и тоалетна), миялна машина и пералня. Двете механи са различни стилово - едната предразполага към уединение и размисъл, а другата е просторна и удобна за масови тържества с капацитет шестнадесет места.

Къща за гости Кулата

Родопите

Мистериозната същност и опияняваща хубост на Родопите, чистата, неподправена искреност на родопските хора привличат в Орфеевата планина туристи от цял свят. Ако искате да осъществите успешно своето и на приятелите си бягство от стреса на градската динамика, да се насладите на непосредствения досег с приказно красивата природа, и родопската душа на хората - заповядайте в село Загражден в комплекс "Кулата". Самото разположение на селото - далече от градската шумотевица и суета, високо в планината, дълбоко в гората - докосва романтичната нотка в душата на всеки посетител. Къщите са реставрирани от собствениците с нескрит усет към уникалната родопска архитектура, съчетаващи изключителното удобство и комфорт на съвременността с архаичния детайл на миналото.

Къща за гости Кулата

Къща за гости Кулата